Executive Search / Werving & Selectie

WorkingED Executive Search kenmerkt zich door vertrouwen en een zeer proactieve houding ten opzichte van de arbeidsmarkt. Onze kandidaten zijn over het algemeen toe aan een tweede, derde of vierde carrièrestap. Zij beschikken meestal over een afgeronde HBO- en/of WO-opleiding, dan wel relevante werkervaring. Zij vallen op door hun drive, kennis en kunde op hun vakgebied en ambitie om succesvol te zijn. Hun keuze wordt dikwijls bepaald door het geboden perspectief, het internationale karakter of de functie-inhoud. Financiële beweegredenen zijn niet het leidende motief van een volgende carrièrestap.

Onze kandidaten hebben een salarisindicatie tussen de € 35.000,- en € 120.000,- bruto per jaar.
Meldt u een vacature aan bij WorkingED? Dan plannen wij een afspraak met u. In deze afspraak gaan wij dieper in op het reeds gestelde profiel, de persoonlijkheid (soft-skills) van de kandidaat, de cultuur van de organisatie en actualiteiten in de organisatie. Indien mogelijk wensen wij een korte rondleiding door het bedrijf. Zo krijgen wij een totaalbeeld van uw organisatie. WorkingED zal dit gebruiken voor een wervende communicatie in de markt.
Wij spreken ons regionale en internationale netwerk aan en gaan proactief op zoek naar passende kandidaten. In deze fase krijgt u wekelijks een update over de voortgang van de procedure.

Over het algemeen kunt u binnen 2 tot 3 weken kandidaten van ons verwachten.

WorkingED begeleidt zijn opdrachtgevers en kandidaten gedurende het gehele verdere selectieproces. Zowel de belangen van onze opdrachtgever als van de kandidaat worden door ons maximaal gewaarborgd.

Het is onze specialiteit om de juiste match tot stand te brengen. Wij gebruiken onze branchekennis, inlevingsvermogen, mensenkennis en combineren dat met snelheid en kwaliteit.

Een kort overzicht van onze werkwijze:

  • een persoonlijke afspraak, waarin we de opdracht doorspreken
  • een heldere, transparante offerte
  • proactief, benaderen van potentiële kandidaten
  • eerste selectie op basis van harde criteria
  • tweede selectie op basis van een telefonisch interview
  • derde selectie op basis van een persoonlijk gesprek
  • definitieve selectie en introductie van 2 of meer kandidaten
  • interviews bij de opdrachtgever
  • begeleiding van selectieproces en advisering van beide partijen
  • bij een definitieve plaatsing: na één maand en na zes maanden vindt er een evaluatie plaats met de kandidaat en opdrachtgever

Laat u ons een match tot stand brengen?

Neem dan nu contact met ons op!