Recruitment Services

Onze recruiters zijn ervaren specialisten op hun vakgebied. In een krappe arbeidsmarkt speelt recruitment een essentiële rol. Wij bereiden een wervende advertentietekst voor, zodat deze door de juiste doelgroep gevonden wordt. Verder zorgen wij voor een zorgvuldige communicatie naar de sollicitanten.

Onze recruiters adviseren en ondersteunen u (tijdelijk) in uw recruitment proces. Zij treden op als recruiter van uw organisatie, bijvoorbeeld in het geval van een hoge wervingsbehoefte, bij ziekte of zwangerschap van uw recruiter.

In de praktijk kunnen dit deeltaken zijn zoals het opstellen van een wervende advertentietekst, de voorselectie van kandidaten en/of het tijdig afwijzen van kandidaten. Wij kunnen ook het gehele wervings- en selectieproces van a tot z leveren.
Onze aanpak stemmen wij af met de opdrachtgever. De opdrachtgever betaalt alleen de gewerkte uren van de recruiter. De extra gemaakte kosten in het recruitment proces zoals advertentiekosten, kantoormateriaal, reiskosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Mogen wij u ondersteunen in het recruitment proces?

Neem dan nu contact met ons op!