voor kandidaten

WorkingED is gespecialiseerd in een pro-actieve werving en selectie van hoog opgeleide en goed gekwalificeerde professionals voor de industrie in Duitsland, Nederland en België. Door onze jarenlange ervaring in de betreffende landen beschikken wij over een uitgebreid netwerk. Wij zetten de juiste kanalen effectief in om de functie te vinden die het beste bij de kandidaat past.

In een open en informeel gesprek bespreken we met de kandidaat zijn of haar wensen en als aansluiting daarop de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek maken wij concrete afspraken over wat WorkingED gaat doen en in welk tijdsbestek dit plaatsvindt. De kandidaat houden wij hiervan op de hoogte. Indien er geen mogelijkheden zijn geven wij dit ook aan. Snelheid, duidelijkheid en openheid is zeer belangrijk in onze werkwijze.

Onze kandidaten zijn over het algemeen toe aan een tweede, derde of vierde carrièrestap. Zij beschikken meestal over een afgeronde HBO- en/of WO-opleiding, dan wel relevante werkervaring. Zij vallen op door hun drive, kennis en kunde op hun vakgebied en ambitie om succesvol te zijn. Hun keuze wordt dikwijls bepaald door het geboden perspectief, het internationale karakter of de functie-inhoud. Financiële beweegredenen zijn niet het leidende motief van voor een volgende carrièrestap.

Uiteraard gaan wij discreet om met de gegevens van de kandidaat. Zo zal WorkingED niet zonder uw toestemming uw gegevens verstrekken aan opdrachtgevers of andere partijen.

Ben jij de volgende kandidaat waarvoor wij succesvol een functie invullen?

Neem dan nu contact met ons op!