Ben ik gek?

Het is morgen, alweer vijf jaar geleden dat velen mij voor gek verklaarden!

Een eigen zaak, in crisistijd en ook nog werving- en selectie. Ik voelde dit is het juiste moment, mijn kennis als HR professional in de internationale en met name Duitse arbeidsmarkt, de vaak ontbrekende kennis van de andere bureaus op dit vlak, maar ook gewoon reëel en eerlijk zijn (nee durven zeggen) en een tijdige duidelijke communicatie en ons doel een klant te ontzorgen zorgden voor een continue stroom van nieuwe klanten.

Acquisitie heb ik nooit echt hoeven doen, mede doordat ik heilig geloof in geven en nemen, elkaar helpen en als er iets voor terug komt dan is dat mooi meegenomen. Maar natuurlijk ook kwaliteit leveren tegen een passend tarief.

Komende week zal via Thinking Marketing ons rapport inzake onze klant- en kandidaat tevredenheid verschijnen.

Wij zijn benieuwd naar de resultaten en uiteraard ook naar verbeterpunten van zowel klant als kandidaat. Maar los hiervan dit was de beste beslissing op werk vlak van mijn leven.

#eigenbaas #zelfbeslissen #vrijheid #allesgeven #needurvenverkopen #TeamWorkingED